...
Tibor de Boerkopie

Tibor de Boer

Freelancer Online Marketing

Waarmee kan ik je helpen? 👨‍💻

Data & conversieoptimalisatie

Waarom haken mensen af in de winkelmand? Hoe kunnen we de duur van een websitebezoek verhogen? Met behulp van Google Analytics en andere analysetools help ik de data van jouw website te interpreteren. Op basis daarvan ondernemen maken we samen een actieplan om de conversie van jouw website te verhogen.

Google Ads

Adverteren via Google Ads levert snel resultaat en alles is meetbaar. Hier kan je specifieke doelgroepen benaderen op basis van de zoekopdrachten die ze invoeren. Met een goed ingerichte campagnestructuur ben je direct zichtbaar in Google. Afhankelijk van de kansen die er liggen, wordt je zichtbaar in het Search, Display en Shopping netwerk van Google.

Social media strategie

Welk social media platform is het meest geschikt voor het bereiken van jouw doelgroep? Waar zit je doelgroep? Zit je doelgroep op LinkedIn, Facebook of Instagram? Hoe schrijf je een goede post voor relevant bereik? Ik help je bij het opzetten van een nieuwe, of het verbeteren van je huidige strategie. Daarnaast geef ik je tips & advies voor het consistent volharden hiervan.

Emailmarketing

Door de jaren heen heb je een adressenbestand verzameld. Maar hoe effectief benader je die? Hoe worden nieuwe aanmeldingen benaderd? Stuur je een algemene nieuwsbrief naar al je adressen of kies je voor een persoonlijke aanpak? Ik help je bij het analyseren van je adressenbestand en samen komen we tot nieuwe doelgroepen. Op zoek naar een zo effectief mogelijke benadering van je klant.

Website meetbaar maken

Hoeveel bestellingen komen er via de webshop binnen? Hoe vaak word je contactformulier ingevuld? Komen deze bezoekers via Facebook, Google, je nieuwsbrief of een ander medium? Door dit met behulp van Google Tag Manager te tracken, kunnen we iedere actie van je websitebezoeker inzichtelijk krijgen.

SEO

Hoe goed ben je vindbaar? Op welke zoekwoorden wil je gevonden worden? Hoe zoekt jouw potentiële klant? En hoe goed is de navigatie van jouw website? Door het doen van een uitgebreide zoekwoordenanalyse achterhalen we jouw online marktpotentieel. Op basis hiervan maken we een actieplan en help ik je bij het verbeteren van je online vindbaarheid.

Social media adverteren

Met social media advertenties toon je advertenties aan een specifieke doelgroep. Door deze specifiek te targeten zorg je ervoor dat jouw boodschap te zien is aan de juiste mensen op het juisten moment. Er zijn veel mogelijkheden waarmee je specifiek kunt targeten, zoals locatie, leeftijd, taal, opleidingsniveau, relatiestatus, beroep en gedrag op je website.

Websites

Ik maak gebruiksvriendelijke WordPress-websites met de focus op online succes. Klaar om door je klant gevonden te worden. Gebruiksvriendelijk, geschikt voor mobiel en SEO-ready.

Portfolio 💻

Miedema Leeuwarden

www.miedemabouwmaterialen.nl

www.miedemagroep.nl

Paardendrogist

www.paardendrogist.nl

Gjaltema Groep

www.gjaltema.eu

PT Leeuwarden

www.pt-leeuwarden.nl

Strandbar Thuishaven

www.strandbar-thuishaven.nl

Bouw7

www.bouw7.nl

EDC Internet

www.edc-internet.nl

Wie is Tibor de Boer? 😴

Geboren in Sneek (1993), getogen in het Friese Schraard. Opgegroeid in een gezin met vier broers word ik omschreven als analytisch, ondernemend en perfectionistisch.

Tijdens mijn studie aan de Hanzehogeschool in Groningen ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met online marketing. Het mooie aan online marketing vind ik dat iedere marketingactie meetbaar is. Iedere euro die je investeert is meetbaar.

Persoonlijke ontwikkeling is voor mij erg belangrijk. Daar lees ik graag een boek over en laat ik mij inspireren

 

Contact ☎️

Heb je een vraag of interesse in een van mijn diensten? Neem dan contact met me op.

Website door Tibor de Boer