Adem &
Trauma Release

De krachtige ademsessie waarmee je jezelf kunt bevrijden van dieperliggende patronen die je (on)bewust in het dagelijks leven belemmeren.

Wanneer praten niet helpt...

Is dit voor jou herkenbaar?

De oplossing

De adem is een krachtig middel om onszelf te bevrijden van opgekropte spanningen. Tijdens een Adem & Trauma Release sessie maken we gebruik van ademhalingstechnieken die ervoor zorgen dat we opgeslagen emotionele stress en trauma kunnen loslaten.

 

Tijdens een sessie gaan we intensief ademen, waarbij we ons centrale zenuwstelsel beïnvloeden. Hierdoor komen bepaalde stoffen vrij in onze hersenen, die ons toegang geven tot ons onderbewustzijn. En in dat onderbewustzijn, waar 95% van onze handelingen vandaan komen, zitten hardnekkige patronen die wij niet met woorden kunnen oplossen. Dat moet op een dieper niveau gebeuren. En dat is wat we tijdens een sessie gaan opzoeken.

 

In een veilige setting ondersteun ik je om contact te maken met jouw lichaam een geest, om zo ruimte te maken voor een diepgaande ontlading van trauma. Al na één sessie ga je een ervaren wat het is om lichter door het leven te gaan en meer mentale veerkracht te ervaren.

Waarom zou ik aan deze sessie deelnemen?
Na de sessie

Het is een sessie waarbij je fysiek en emotioneel hard aan het werk gaat. Na de sessie zul je wellicht een gevoel van opluchting, helderheid en vernieuwde energie ervaren. Ik raad je aan om na de sessie goed voor jezelf te zorgen, te rusten en de ervaring te laten bezinken.

Wat zeggen anderen?

Veelgestelde vragen

Absoluut. Deze sessie is toegankelijk deelnemers op alle niveaus, inclusief beginners. Je wordt begeleid door elke stap van het proces, zodat je je veilig en ondersteund voelt, ongeacht je eerdere ervaring met ademwerk.

Een sessie duurt ongeveer 3 uur, afhankelijk van het aantal deelnemers. We beginnen met een korte introductie en zal ik uitleggen wat ademwerk doet in ons brein en zenuwstelsel, gevolgd door tension release- en ademhalingsoefeningen. Na de sessie sluiten af met een moment van reflectie om je ervaring te delen.

Onderstaand wordt geadviseerd om mee te nemen:

– Flesje water
– Handdoek
– Warme, comfortabel zittende kleding (trui, goede warme sokken en lange broek is zeker aan te raden.
– Een warm dekentje

De sessie breng je door op een matras.

Hoewel beide sessies zich richten op het loslaten van spanning en het bevorderen van welzijn door ademhaling, focust de Adem & Trauma Release op het dieper liggende emotionele en psychologische trauma, terwijl de Adem & Tension Release meer gericht is op dagelijkse stress en lichtere emotionele spanningen. De Trauma Release sessie kan intenser zijn en is bedoeld voor diegenen die bereid zijn om diepgaand persoonlijk werk te verrichten.

Aanmelden

Na aanmelding ontvang je een intakeformulier die je in alle eerlijkheid dient in te vullen.

Investering: 95 euro

Duur: 3-4 uur

Waar: Exmorra

1-op-1 of duo sessie ook mogelijk

Wil je een sessie met een privé groep organiseren? Neem dan contact op via onderstaande knop. 

''De manier waarop je ademt zegt veel over de manier waarop jij denkt.''

Aanmelden

 

Na aanmelding ontvang je een intakeformulier die je in alle eerlijkheid dient in te vullen.

Investering: 95 euro

Duur: 3-4 uur

Waar: Exmorra

1-op-1 of duo sessie ook mogelijk

Wil je een sessie met een privé groep organiseren? Neem dan contact op via onderstaande knop.