Een verassende teamworkshop of personeelsuitje?

Leer jouw collega’s op een andere manier kennen.

Geen whiteboards en SWOT-analyses

Op zoek naar een unieke, prikkelende manier om het teamgevoel binnen je bedrijf te versterken? Geen whiteboards, SWOT-analyses en gemeimer over hoe we AI beter kunnen inzetten, maar een stap uit de comfort zone die ook nog eens een positieve impact heeft op de gezondheid en welzijn van het team? Kies dan eens voor een adem- en ijsbaden workshop, de perfecte teambuildingactiviteit of personeelsuitje dat niet alleen uitdagend als is, maar ook kan leiden tot persoonlijke inzichten die het team vooruit kan sturen. 

Over de workshop

De workshop begint met een krachtige ademsessie, die door velen al wordt bestempeld als intenser dan het ijsbad. De ademtechnieken die we gebruiken zijn niet alleen essentieel voor het voorbereiden op het ijsbad, maar hebben ook talloze gezondheidsvoordelen, zoals stressreductie, verbeterde concentratie en een verhoogd energieniveau. Na de ademsessie komen we bij en bereiden we ons voor op het ijsbad.

Samen doorstaan

Maar het is meer dan alleen een fysieke uitdaging. Het is een kans voor teamleden om elkaar op een andere, diepere manier te leren kennen en te ondersteunen. Het samen doorstaan van deze unieke ervaring kan leiden tot een sterker, meer verbonden team, klaar om elke uitdaging op de werkvloer aan te gaan.

Waarom zou ik mijn team dit aan doen?

Mogelijkheden
Inclusief

Wat zeggen anderen?

Veelgestelde vragen

De workshop biedt meerdere voordelen, waaronder verbeterde stressbestendigheid, verhoogde focus en concentratie, en verbeterde teamdynamiek door een gedeelde uitdaging. En de kachel kan 2 graden naar beneden.

De workshop is ontworpen om toegankelijk te zijn voor de meeste mensen. Om te verzekeren dat alle deelnemers zonder risico kunnen deelnemen is het belangrijk te weten of er geen contra-indicaties zijn. Lees deze daarom goed door. Specifieke gezondheidsbeperkingen of -aandoeningen dienen voorafgaand aan de workshop met mij besproken te worden.

 Veiligheid staat voorop in al mijn workshops. Jij bent en blijft baas over je eigen grens en ik ga je niet forceren daar over heen te gaan. Alle deelnemers worden zorgvuldig begeleid tijdens de workshop, en er zijn duidelijke richtlijnen en procedures voor het ijsbad.

Deelnemers dienen comfortabele kleding te dragen voor de ademoefeningen, en zwemkleding, een handdoek, en eventueel een badjas en slippers voor het comfort rondom het ijsbad mee te nemen. Ik adviseer ook om een waterfles mee te nemen.

Voor het boeken van de workshop en specifieke prijsinformatie kan je het beste direct contact met ons opnemen via de contactgegevens op onze website. Afhankelijk van de groepsgrootte, locatie, en eventuele speciale verzoeken. Na het initiële contact zullen we samen de details afstemmen om een passende offerte op te stellen.

Durft jouw team de uitdaging aan?

Klaar om je team uit te dagen met een ervaring die ze nooit zullen vergeten? Vraag een offerte aan via dit contactformulier. Heb je ergens een vraag over, schroom niet om contact op te nemen. 

Contact