Adem &
Tension Release

Bevrijd jezelf van dagelijkse stress met deze krachtige ademsessie. In een kleine groep, met live muziek. Voor zowel nieuwsgierige beginners én ervaren ademers.

Adem je vrij van stress

In een wereld die nooit slaapt, waar de schermen ons leven beheersen en ons koppie nooit stopt, vinden velen van ons onszelf gevangen in een eindeloze cyclus van stress, angst en een constant gejaagd gevoel. We zijn vergeten hoe het voelt om écht te ontspannen, om goed adem te halen en om ons lichaam de rust te geven die het zo hard nodig heeft.

De waarheid

Elke dag worstelen we met een overvloed aan stressoren die jouw cortisolwaarden doen stijgen: deadlines, sociale verplichtingen, het constante bombardement van nieuws en notificaties. Dit eeuwige gejaagd gevoel veroorzaakt niet alleen mentale uitputting, maar ook fysieke klachten die alsmaar terugkomen.

De oplossing

Er is een praktische uitweg uit de stress van alledag. En dat begint bij iets wat we gemiddeld 20.000x per dag doen:  Onze adem

 

Tijdens een Adem & Tension release workshop beïnvloeden we onze adem met een aantal ademhalingsoefeningen. We beginnen mild, maar bouwen langzaam de intensiteit op.

 

Doordat we bewust verbonden ademen kunnen er vastgezette sensaties – zoals spanning, emoties, herinneringen, overtuigingen en patronen – vrij komen en integreren. 

 

Na afloop voel je je vrijer en zal je merken dat je meer ontspannen bent. Deelnemers aan deze ervaren na afloop betere slaap, minder fysieke pijn en een kalmere geest.

Dit is iets voor jou als je:

Het is niet een sessie waardoor je in één keer van je problemen af komt, die bestaan namelijk niet. Het is een eenmalige interventie die verlichting biedt en je een duwtje de juiste richting in kan geven. 

Wat zeggen anderen?

Veelgestelde vragen

Absoluut, deze workshop is voor zowel beginners als gevorderden. De ademhalingsoefeningen zijn eenvoudig te volgen en je zult merken dat het vanzélf gaat. 

Een workshop duurt ongeveer 2 uur. We beginnen met een korte introductie en zal ik uitleggen wat ademwerk doet in ons brein en zenuwstelsel, gevolgd door tension release- en ademhalingsoefeningen. Na de sessie sluiten af met een moment van reflectie om je ervaring te delen.

Onderstaand wordt geadviseerd om mee te nemen:

– Flesje water
– Handdoek
– Warme, comfortabel zittende kleding (trui, goede warme sokken en lange broek is zeker aan te raden.
– Een warm dekentje

De sessie breng je door op een matras.

Veel deelnemers ervaren verlichting van stress en angst door de technieken die we gebruiken. De adem- en ontspanningsoefeningen zijn ontworpen om het zenuwstelsel te kalmeren en mentale helderheid te bevorderen.

Ik moedig je aan om naar je lichaam te luisteren en binnen je eigen grenzen te blijven. Alle oefeningen kunnen worden aangepast aan jouw mogelijkheden. Mijn doel is om je een veilige en ervaring te bieden waarin je je comfortabel voelt om deel te nemen en je jezelf kunt zijn.

Boek hier je sessie:

Investering: 40 euro

Duur: 2 uur

Waar: Sneek of Witmarsum

 

1-op-1 of duo sessie ook mogelijk

 

Wil je een sessie met een privé groep organiseren? Neem dan contact op via onderstaande knop. 

''De manier waarop je ademt zegt veel over de manier waarop jij denkt.''

Boek hier je sessie:

 

Investering: 40 euro

Duur: 2 uur

Waar: Sneek of Witmarsum

 

1-op-1 of duo sessie ook mogelijk

 

Wil je een sessie met een privé groep organiseren? Neem dan contact op via onderstaande knop.