Krachtige ademsessies in Friesland

Ben je op zoek naar een ademsessie in Friesland? Bevrijd jezelf van dagelijkse stress met deze krachtige ademsessie. In een kleine groep, met live muziek. Voor zowel nieuwsgierige beginners én ervaren ademers. Locatie: Sneek

Adem & Tension Release

Tibor’s ademsessies zijn ontworpen om je te helpen leren hoe je ademhaling je zenuwstelsel kan beïnvloeden en hoe je deze kennis kunt gebruiken om diepe ontspanning te bereiken. Door ademwerk te combineren met tension release technieken, biedt Tibor een unieke benadering die helpt bij het verminderen van fysieke en mentale spanning.

Voordelen van een ademsessie

  • Diepgaande stressverlichting en angstvermindering
  • Verbetering van de slaapkwaliteit en algehele ontspanning
  • Verhoogde lichaamsbewustzijn en pijnverlichting
  • Versterking van emotionele veerkracht en persoonlijke groei

Groepsdynamiek tijdens een ademcirkel

Deelnemen aan een ademcirkel in Friesland onder leiding van Tibor is een krachtige ervaring. In deze groepsinstelling wordt er een veilige en ondersteunende omgeving gecreëerd waar je samen met anderen leert om ademtechnieken toe te passen en persoonlijke barrières te doorbreken. 

Mijn aanpak

Tibor de Boer onderscheidt zich door zijn diepgaande kennis en gepersonaliseerde benadering van ademwerk en tension release. Zijn trainingen in Friesland zijn toegankelijk voor iedereen, ongeacht ervaring of achtergrond. Door de combinatie van wetenschappelijk onderbouwde technieken en intuïtieve begeleiding, biedt hij een veilige ruimte waar deelnemers diepgaande transformaties kunnen ondergaan.

Dit is iets voor jou als je:

Het is niet een sessie waardoor je in één keer van je problemen af komt, die bestaan namelijk niet. Het is een eenmalige interventie die verlichting biedt en je een duwtje de juiste richting in kan geven. 

Wat zeggen anderen?

Veelgestelde vragen

Absoluut, deze workshop is voor zowel beginners als gevorderden. De ademhalingsoefeningen zijn eenvoudig te volgen en je zult merken dat het vanzélf gaat. 

Een workshop duurt ongeveer 2 uur. We beginnen met een korte introductie en zal ik uitleggen wat ademwerk doet in ons brein en zenuwstelsel, gevolgd door tension release- en ademhalingsoefeningen. Na de sessie sluiten af met een moment van reflectie om je ervaring te delen.

Onderstaand wordt geadviseerd om mee te nemen:

– Flesje water
– Handdoek
– Warme, comfortabel zittende kleding (trui, goede warme sokken en lange broek is zeker aan te raden.
– Een warm dekentje

De sessie breng je door op een matras.

Veel deelnemers ervaren verlichting van stress en angst door de technieken die we gebruiken. De adem- en ontspanningsoefeningen zijn ontworpen om het zenuwstelsel te kalmeren en mentale helderheid te bevorderen.

Ik moedig je aan om naar je lichaam te luisteren en binnen je eigen grenzen te blijven. Alle oefeningen kunnen worden aangepast aan jouw mogelijkheden. Mijn doel is om je een veilige en ervaring te bieden waarin je je comfortabel voelt om deel te nemen en je jezelf kunt zijn.

Boek hier je sessie:

Investering: 40 euro

Duur: 2 uur

Waar: Sneek of Witmarsum

 

1-op-1 of duo sessie ook mogelijk

 

Wil je een sessie met een privé groep organiseren? Neem dan contact op via onderstaande knop. 

''De manier waarop je ademt zegt veel over de manier waarop jij denkt.''

Boek hier je sessie:

 

Investering: 40 euro

Duur: 2 uur

Waar: Sneek of Witmarsum

 

1-op-1 of duo sessie ook mogelijk

 

Wil je een sessie met een privé groep organiseren? Neem dan contact op via onderstaande knop.