...

Het Ayahuasca Dieet

Ga schoon de reis in

Ga schoon op reis met dit dieet voorafgaand aan de belangrijkste reis van je leven. Je gaat ontgiften, vasten en nieuwe recepten ervaren, iets wat wij belangrijk vinden  voor het werken met dit magische plantmedicijn.

*Beschikbaar in PDF, ePUB, Mobi & Kindle.

Lekker & Gezond

Biologisch

Ontgifting

Ayahuasca is niet zomaar iets...

Voorkom een vervelende ervaring met het Ayahuasca dieet.

Ayahuasca is geweldig!
Een ayahuasca-ervaring is geweldig! Het heeft mijn leven op een positieve manier veranderd. Ik durf steeds meer naar mijn waarden te leven; waarbij ik afscheid genomen van slechte gewoontes; welke plaats hebben gemaakt voor gezonde gewoontes. Ayahuasca heeft mij heeft laten zien dat ik meer naar mijn hart mag leven. Deze inzichten zijn voor mij levensveranderend geweest. Waar ik twee jaar voor bij een psycholoog ben geweest, is er tijdens mijn eerste ceremonie allemaal uit! — Tibor de Boer

Maar.... het kan ook misgaan

Dit boek is ontstaan nadat Tibor het heeft zien misgaan tijdens een van zijn reizen. Een van de deelnemers had een medicijn genomen wat volgens het dieet verboden was. Hierdoor heeft die persoon het serotoninesyndroom opgelopen, waardoor het mis is gegaan.

Dit syndroom geeft een overschot aan serotonine, waardoor je grote angsten en wanen kunt krijgen tijdens de reis en lang daarna. Zoiets kan alleen ontstaan als je je niet houdt aan het strikte dieet voor een ceremonie.

De wildgroei aan aanbieders van ayahuasca-ceremonies heeft geleid tot verschillende diëten. Waar de ene aanbieder zegt dat je bepaalde dingen wel kunt eten, zegt de ander dat het ten strengste verboden is. Hierdoor ontstaat twijfel over wat je wel mag eten en wat je mag doen tijdens het dieet.

Maar.... het kan ook misgaan

Gefascineerd door dit verhaal en onze eigen reizen kwamen wij tot de conclusie dat het lastig is om nou te weten wat je precies kunt eten tijdens zo’n ceremonie.

Wij hebben dit boek geschreven om die twijfel weg te nemen. Wij geven geen garanties over de uitkomst van jouw reis, maar het helpt je wel om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Jouw hoofd moet leeg zijn en jouw lichaamsenergie groots. Aan de hand van allerlei recepten helpt dit boek jou bij de voorbereiding op de belangrijkste reis van je leven.

Mark

Tibor

Jeroen

Reviews over dit boek:

Wytze10/11/2020
Lees verder
Voor ik hier aan begon vond ik het nog al wat, zo veel ingrediënten waar ik nog nooit van gehoord had, bij gezondheidwinkels langs die ik nog nooit van binnen gezien had, vervolgens alles zelf bereiden. Dat zijn allemaal dingen waar ik echt even heel mijn ritme op aan moest passen. Na een week dit dieet volgen had ik wel lekker mijn draai te pakken, ik voelde me goed, viel af, was energiek en scherp. Ik heb dan de tweede helft van het dieet ook geen moeite gehad om dit vol te houden.
Wiggert Meerman10/11/2020
Lees verder
Dit boek ziet er goed uit. Kan de liefde voor het medicijn voelen vanuit jullie. Jullie zullen er veel mensen mee helpen.

Wat mag ik verwachten van dit boek?

38 lekkere recepten

Je hoeft niet meer na te denken over wat je wel en niet mag in de voorbereiding op Ayahuasca.

Opgebouwd in 3 fases

Bestaande uit de preparatiefase, ervaringsfase en versoberingsfase

Informatie over de voeding

We vertellen je niet alleen wat je kunt eten, maar ook waarom.

Inclusief Boodschappenlijst

Voor beide weken een lijst zodat je je niet druk om hoeft te maken, wel zo fijn toch?

Ook geschikt als detox

Een voorbereiding op Ayahausca betekent niet dat je niet lekker mag eten.

Checklist: Wat mag wel en niet?

Voorbereiding op Ayahuasca moet niet veel stress opleveren. Wanneer je je aan dit dieet houdt, voorkom je stress.

Start je reis met het Ayahuasca Dieet

Dit boek bevat:

Veelgestelde vragen

Meest gestelde vragen en antwoorden:

Wat is ayahuasca?

Ayahuasca is een psychoactief plantmedicijn uit de Amazone. Het drinken van dit brouwsel kan ervoor zorgen dat je visioenen krijgt die je iets vertellen over jouw leven. Ayahuasca kan vervelende herinneringen naar boven halen of een genadeloze zelfreflecterende spiegel voorhouden zodat je eraan kunt werken. 

Waarom zou ik Ayahuasca drinken?

Deelnemers doen om verschillende redenen mee aan een ceremonie. Dit kunnen mensen met burnout-klachten, depressies of verslavingsproblemen zijn. Ook gebruiken mensen ayahuasca als tool voor persoonlijke ontwikkeling. De klachten verdwijnen vaak na een of meerdere ceremonies.

Wat voor recepten zijn het?

Over het algemeen zijn het recepten met ingrediënten die je bekend voorkomen. Je zult veel (biologische) groenten en weinig vlees eten zonder gebruik van pakjes of zakjes. Puur natuur!

Wat als ik iets verkeerds eet?

Het kan voorkomen dat je per ongeluk iets eet wat je niet mag eten. Overleg in dat geval met de sjamaan of begeleider van de ceremonie of het veilig is om deel te nemen.

Kan je deze recepten ook eten zonder voorbereiding op ayahuasca?

Natuurlijk! Het zijn gezonde recepten die je hopelijk inspiratie in de keuken geven. Deze recepten zijn zeer geschikt in een gezond voedingspatroon.

Wij wensen jou alle goeds tijdens jouw reis! | Jeroen, Mark en Tibor

Start je reis met het Ayahuasca Dieet

Bestel het Ayahuasca Dieet voor 1 juni voor €25,-.