...

Bestel nu
voor:
€24,50,-

HET AYAHUASCA
DIEET
Heb je binnenkort een ayahuasca ceremonie? Zonder strikt dieet is het niet veilig om deel te nemen aan een ayahuasca ceremonie. Vind je het lastig om recepten te bedenken? Voorkom stress en ga schoon op reis met deze recepten.
Kan de liefde voelen voor het medicijn

Dit boek ziet er goed uit. Kan de liefde voor het medicijn voelen vanuit jullie. Jullie zullen er veel mensen mee helpen.

Wiggert Meerman
Ayahuasca is een prachtig medicijn!

Een ayahuasca-ervaring is geweldig! Het heeft mijn leven op een positieve manier veranderd. Ik durf steeds meer naar mijn waarden te leven; waarbij ik afscheid genomen van slechte gewoontes; welke plaats hebben gemaakt voor gezonde gewoontes. Ayahuasca heeft mij heeft laten zien dat ik meer naar mijn hart mag leven. Deze inzichten zijn voor mij levensveranderend geweest.— Tibor de Boer

Maar... het kan ook gevaarlijk zijn.

Dit boek is ontstaan nadat Tibor het heeft zien misgaan tijdens een van zijn reizen. Een van de deelnemers had een medicijn genomen wat volgens het dieet verboden was. Hierdoor heeft die persoon het serotoninesyndroom opgelopen, waardoor het mis is gegaan.

De wildgroei aan aanbieders van ayahuasca-ceremonies heeft geleid tot verschillende diëten. Waar de ene aanbieder zegt dat je bepaalde dingen wel kunt eten, zegt de ander dat het ten strengste verboden is. Hierdoor ontstaat twijfel over wat je wel mag eten en wat je mag doen tijdens het dieet.

Voorkom een vervelende ervaring met Ayahuasca.

Gefascineerd door dit verhaal en onze eigen reizen kwamen wij tot de conclusie dat het lastig is om nou te weten wat je precies kunt eten tijdens zo’n ceremonie.

Wij hebben dit boek geschreven om die twijfel weg te nemen. Wij geven geen garanties over de uitkomst van jouw reis, maar het helpt je wel om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Jouw hoofd moet leeg zijn en jouw lichaamsenergie groots. Aan de hand van allerlei recepten helpt dit boek jou bij de voorbereiding op de belangrijkste reis van je leven.

Auteurs:
Tibor de Boer
Jeroen Kuiper
Mark Elgersma
Jouw Ayahuasca reis begint hier.
Dit boek bevat:
Wat mag je verwachten van dit boek?
Afbouwen in drie fases

In drie fases ga je ontgiften, afbouwen en versoberen. Hierdoor ga je beter leren voelen en kom je lekkerder in je vel. Je lichaam en geest komen tot rust.

38 lekkere recepten

Een voorbereiding op ayahausca betekent niet dat je niet lekker mag eten. Deze recepten bevatten zoveel mogelijk biologische ingrediënten. Natuurlijk, puur en onbewerkt.

Extra Voedingsinfo

Het is niet alleen belangrijk dat je gezonde ingrediënten eet, maar we vinden het ook belangrijk dat je weet waarom. We geven bij ieder recept extra ingrediënten informatie.

Wat zeggen anderen over het Ayahuasca Dieet?
Dankbaar voor dit boek

Voor ik hier aan begon vond ik het nog al wat, zo veel ingrediënten waar ik nog nooit van gehoord had, bij gezondheidwinkels langs die ik nog nooit van binnen gezien had, vervolgens alles zelf bereiden. Dat zijn allemaal dingen waar ik echt even heel mijn ritme op aan moest passen. Na een week dit dieet volgen had ik wel lekker mijn draai te pakken, ik voelde me goed, viel af, was energiek en scherp. Ik heb dan de tweede helft van het dieet ook geen moeite gehad om dit vol te houden. Het boek is de basis geweest voor mijn ceremonie en daar ben ik erg dankbaar voor.

Wytze K.
4.5/5
Lekker, gevarieerd en toepasselijk

Mooi boek, gekocht ter voorbereiding op mijn ayahuasca ceremonies. Overzichtelijke indeling, mooie foto's en interessante voedingsweetjes. Het schrappen van ingrediënten werd zelfs een leuke uitdaging. Nu eet ik nog regelmatig een recept uit het boek.

Lucinda Z.
5/5
Heb me nog nooit zo goed gevoeld!

De reis was prachtig. Ik heb mezelf op een nieuwe manier leren kennen wat ik niet meer wil loslaten. Dit boek heeft me daarbij erg geholpen. Heb me nog nooit zo goed gevoeld! Mijn favoriet uit het boek is absoluut de warme havernotenpap!

Jorick S.
5/5
Belangrijk boek

Dieten vind ik verschrikkelijk, maar het moét voor een ayahuasca sessie. De meeste gerechten vond ik erg smakelijk. Pluspunt is ook zeker de boodschappenlijst.

Marinda L.
4/5
Ik kook er nog steeds uit

Het is een belangrijk en leuke receptenboek! De omslag is goed en de zijn lekker. Je krijgt een mooie uitleg waarom je deze recepten eet. Ik kook er nog steeds uit.

Zinzi A.
5/5
Introductiekorting
Bestel voor 24 juni en krijg 5 euro korting
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Voor 24,50 euro
normaal €29,50
1
Het Ayahuasca Dieet
Where to ship it?
Je winkelwagen is momenteel leeg.
Subtotaal £0.00
Totaal £0.00
No product in this checkout page

Select Your Plan

Heb je een waardebon? Klik hier om je code in te vullen

Enter Customer Information

Select Shipping Method

Betaalmethode

Hoe wil je betalen?

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

We gaan zorgvuldig met je gegevens om.
Veelgestelde vragen

Ayahuasca is een psychoactief plantmedicijn uit de Amazone. Het drinken van dit brouwsel kan ervoor zorgen dat je visioenen krijgt die je iets vertellen over jouw leven. Ayahuasca kan vervelende herinneringen naar boven halen of je een spiegel voorhouden zodat je eraan kunt werken. 

Deelnemers doen om verschillende redenen mee aan een ceremonie. Dit kunnen mensen met burnout-klachten, depressies of verslavingsproblemen zijn. Ook gebruiken mensen ayahuasca als tool voor persoonlijke ontwikkeling. De klachten verdwijnen vaak na een of meerdere ceremonies.

 

Over het algemeen zijn het recepten met ingrediënten die je bekend voorkomen. Je zult veel (biologische) groenten en weinig vlees eten zonder gebruik van pakjes of zakjes. Puur natuur!

 

Het kan voorkomen dat je per ongeluk iets eet wat je niet mag eten. Overleg in dat geval met de sjamaan of begeleider van de ceremonie of het veilig is om deel te nemen.

 

Natuurlijk! Het zijn gezonde recepten die je hopelijk inspiratie in de keuken geven. Deze recepten zijn zeer geschikt in een gezond voedingspatroon.

 
Het Ayahuasca Dieet
Voorkom stress en ga schoon op reis!
© Copyright 2021. Alle rechten voorbehouden | PRIVACY POLICY | TERMS & CONDITIONS